Västerbotten Brevet 2019

Start- och målplats: Broparken, Umeå (Brogatan 1,  903 25 Umeå)
Startdatum: 2019-06-29
Starttid: kl. 08:00-09:00 (samtliga sträckor)
Registrering: kl. 07:15 på utomhusscenen i Broparken.

Information och anmälan på VästerbottenBrevet.se

Banor
I Västerbotten Brevet 2019 arrangerar vi två brevet-distanser och två kortare så kallade populaire-distanser. Samtliga banor går på asfalterad landsväg. Banorna är inte bevakade eller skyltade med undantag för mindre skyltning i anslutning till kontrollerna. Ta därför god tid på dig att studera den bana du väljer på din dator hemmavid innan loppet. Märk väl, samtliga banor är preliminära. Oplanerade och akuta vägarbeten kan medföra ändringar på kort varsel.

Startavgift
Startavgift är 200 kr till och med den 15 juni och därefter 400 kr fram till dagen innan loppet kl 12:00. Cykelloppet har ett begränsat antal startplatser. Startavgiften är inte återbetalningsbar men den kan dock överlåtas!

Registrering
Vid registreringen i Broparken uppger du ditt namn och vilken distans du har anmält dig till. Du får då ett brevet-kort med förtryckta uppgifter som gäller för din distans samt en nummerdekal. Dekalen sätter du fast på din ryggsäck med klädombyte. Ryggsäcken lämnar du in på vår övervakade bagageförvaring. Märk väl, varje distans har alltså ett unikt brevet-kort och registreringen är indelad därefter. Var därför uppmärksam så att du ställer dig i rätt kö! Kom gärna i god tid så att du slipper stressa. Ett mindre antal parkeringsplatser finns i nära anslutning till Broparken.

Facebookgrupp
Anslut dig gärna till vår facebookgrupp. Via den kan du hålla dig uppdaterad om händelser som berör loppet. På startdagen kan du dessutom följa med i händelserna vid kontrollerna och ute på banorna. Adress: www.facebook.com/groups/1778079872438803

Volontär?
Morgonpigg? Vill du hjälpa till att möblera och ställa i ordning Broparken på morgonen innan start? Mejla i så fall Florian Kynman floriank2@gmail.com innan du anmäler dig till cykelloppet! Som tack för hjälpen får du nämligen en rabattkod som du kan använda när du betalar startavgiften.