Aktiviteter

Medlemsaktivitet

CI – Tisdag!

Hejsan alla glada renar! I morgon är det tisdag igen och det betyder cykling! men vädret verkar spela oss ett spratt (hade vi inte sommar nyss?) men vi försöker vara optimistiska och planerar att köra Sörfors-rundan! ca 30km runda längst vår vackra älvsdal, och ev förlängning får diskuteras på plats!
Vi startar kl 18.00 med genomgång av rundan och säkerhetsgenomgång ca 17.45, efteråt erbjuds värmade kaffe och kaka till självkostnadspris. Tips på samtalsämne – När och hur skall man bära benvärmare?

Klädbeställning, Medlemsaktivitet, Medlemsinfo

Klädbeställning 2019!

Dags för klädbeställning! 

Cyklintressets medlemskläder 2019. Design Johan Bergvall

Pga helgdagar i Polen, där produktionen äger rum så har vi valt att prioritera en kort beställningstid. Innan tisdag 9/4 kl 12.00 ska era beställningar vara gjorda, och kläderna är då hos oss den 9/5. 

Årets leverantör är Verge, som många av er köpt av tidigare. Osäker kring din storlek? Fråga här i forumet så kan vi hjälpas åt! 

En ny design, en klassiker och en byxnyhet!

  • 2019 års design, signerad vår designguru Johan Bergvall är en elegant kortärmad jersey med renmönster. 
  • Ursnygga svarta bibs (som såklart passar med vilken jersey som helst!). Perfekt både på MTB/grusrundan och anställningsintervjun.
  • Den blåvita klassikern med den stora renen är såklart också tillgänglig för beställning, kortärmad & långärmad (lätt fodrad) jersey och bibs!

Du beställer och betalar själv, kläderna levereras till oss och delas ut!

https://lachemise.myshopify.com/collections/cykelintresset-2019-herr

https://lachemise.myshopify.com/collections/cykelintresset-2019-dam

Medlemsaktivitet, Medlemsinfo

Kick-off 19/3!

Förtydligande: 19:00 gäller!

Vi vill därför välkomna alla våra medlemmar till en säsongsupptakt! Säsongens träningsprogram och tävlingar kommer att presenteras och medlemmar ur styrelsen finns på plats. Vi bjuder på smaskigt fika så klart!

Dessutom kommer vi att presentera designen på säsongens kläder inför klädbeställningen!

Plats: By Bike, Formvägen 10B

Tid: 19:00

Ta chansen att lära känna andra medlemmar, klämma på cyklar och prylar och delta i vår knasiga trainertävling. VI kommer bl.a att tävla ut en startplats till Västerbotten Brevet och Glassbonden Gravel Challenge under kvällen!

By Bike kommer att prata lite om värdet av att ha en rätt inställd cykel och deras avancerade bikefit-system, samt vad det är viktigt att tänka på när man ska välja utrustning och tillbehör.

By Bike har 3 erbjudanden som gäller enbart denna kväll:

1.       Sigr Chinos  – 20%  på ordinarie pris ( ord 599kr)

2.       Specialized däck – 25% rabatt på alla däck under kvällen.

3.       Specialized hjälmar. Byt in din gamla trötta hjälm så får du 25% rabatt på ord pris!

Varmt välkomna!

/Styrelsen